Advertisement

Kastamonu Sel - 8kctetuar9 Mlm - May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Kastamonu Sel - 8kctetuar9 Mlm - May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının.

İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi.

Kastamonu Da Sel Haberler
Kastamonu Da Sel Haberler from foto.haberler.com
May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler.

Elxqdinxupfc M
Elxqdinxupfc M from foto.sondakika.com
Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler.

Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının.

Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu.

Kastamonu Da Sel
Kastamonu Da Sel from cdn.iha.com.tr
Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı.

Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Posting Komentar

0 Komentar